покажи

За нас

Мария Георгиева

Мария Георгиева

Мария Георгиева е основател и артистичен директор на салон за красота „Мария Георгиева”. Показва увлечение към модата и отлични данни за фризьор от доста ранна възраст.

Образование

Завършва курс в Hair Dressing studio при Вени Игнатова, а след завършването му остава в същото студио като специализант.
Записва колористика в частната школа на стилист-колориста Оливър Туайс в Париж, където учи и работи 2 години, и се дипломира успешно като стилист-колорист в мастър клас.
Продължава да трупа професионален опит в тази сфера в някои от най-добрите салони в Милано, обслужващи участници и гости на Milano Pret-a-porter.

Първи салон

Първият си салон в България Мария Георгиева отваря през 2003 година. Още тогава той се отличава с високото качество на услугите, които предлага. Комбинацията от добра техника, отлични козметични продукти и отдадени на работата си професионалисти не оставя незабелязана от българския политически и артистичен елит, който се превръща в едни от най-честите клиенти на салона.

Награди

2003 година – награда за най-новаторска визия по време на Vi Festival International de la Coiffure et de la Beauty, международен фестивал на прическата в София.
2004 година – печели първо място за най-добра визия в категория „вечерен авангард” в Hair World – Милано.
2005 година – обявена е за най-добър колорист с марката Paul Mitchell Professional Hair color. Малко след това става техник на частната американска марка CHI Farouk systems Hair Professionals, за която работи до 2008 година.
2011 година – грамота в първия конкурс „Колорист на годината”.Втори салон и допълнителни дейности

Въпреки че печели награда след награда, Мария Георгиева не спира да се учи и да развива уменията си. През 2006 година тя се връща отново в Италия, където повишава допълнително квалификацията си като колорист.

Вторият салон за красота с нейното име отваря врати през 2007 година и, също както първия, бързо се превръща в предпочитано място за всеки мъж или жена, които искат да изглеждат безупречно, независимо дали са част от света на модата, бизнеса, или политиката.

През 2012 година Мария Георгиева става техник NTSM (национален технически съпорт мениджър) в академията на най-динамично развиващата се марка козметични продукти за коса  z.one concept в град Варезе (Италия). Провежда мащабни семинари на територията на България, свързани с последните модни тенденции в подстригването и колористиката.


best replica watches e-efore.com v replica watches
 

 
www.iswwatches.com Audemars Piguet Replica
Фотогалерия
нагоре сподели +