покажи

За нас

Мария Георгиева

Мария Георгиева

Мария Георгиева е основател и артистичен директор на салон за красота „Мария Георгиева”. Показва увлечение към модата и отлични данни за фризьор от доста ранна възраст.
Мисия

Мисия

Салон за красота „Мария Георгиева” е създаден с много любов и стремежът на неговата основателка е той да бъде най-доброто място за разкрасяване и почивка. Самата Мария Георгиева винаги напомня, че
Фризьорски курс

Фризьорски курс

Курсове за фризьори Салон „Мария Георгиева“ организира курсове за фризьори, както и за асистенти колористи. От вторник до събота
16/01/2017
Пълен фризьорски курс

Пълен фризьорски курс

Подстригване и Боядисване: 6 + 2 месеца Изучава се:
16/01/2017
Колористика

Колористика

Салон „Мария Георгиева“ организира курсове по колористика за повишаване на нивото и познанията на фризьорите в Бъгария. Курса се води лично от Мария Георгиева
12/01/2006

Салон за красота „Мария Георгиева” е мястото, на което ще намерите решение на всички свои грижи и проблеми, свързани с външния вид.
Предлагаме на клиентите си фризьорски услуги (Мария Георгиева е един от най-добрите колористи в България); маникюр; педикюр; процедури за лице и различни видове терапии. Имаме и някои специални, разкрасяващи, услуги за мъже – боядисване на коса, коло маска.

Специалистите, които ще се погрижат за вас, работят с иновативна техника и качествени, оригинални козметични продукти.
Основните принципи, които прилагат в работата си, са два:

•         специална, индивидуална грижа и съвети за всеки клиент;
•         задължително съчетание между полезни за здравето и разкрасяващи процедури.
Модерните технологии позволяват това, а ние вярваме, че красотата, здравето и доброто самочувствие са неразривно свързани.
Това ни превръща и в притегателно и любимо място на голяма част от хората на изкуството, шоу бизнеса и политиката.

Цените на професионалистите във Салон за красота „Мария Георгиева”  са категоризирани според няколко критерия: натрупан опит, преминати обучения и консистентен успех в работата.
Политиката на Салон за красота „Мария Георгиева”  е свързана с непрекъснатият стремеж да развива и подкрепя служителите си в професионалната кариера и това е гаранция за техните способности и умения.
Свържете се с нас, посетете ни, поверете вашето спокойствие и красота в нашите ръце. Ние ще се погрижим за вас с внимание и радост. 

 

best replica watches

 

нагоре сподели +