покажи

Специални оферти

Здравата и лъскава коса вече е прическа

Здравата и лъскава коса вече е прическа

Сезона за терапиите на коса е вече тук. Този месец пускам
11/07/2019 - 31/07/2020
ПАТЕНТОВАНА РЕВОЛЮЦИЯ В СМЯНАТА НА ЦВЕТА

ПАТЕНТОВАНА РЕВОЛЮЦИЯ В СМЯНАТА НА ЦВЕТА

RE-KOLOR ПАТЕНТОВАНА РЕВОЛЮЦИЯ В СМЯНАТА НА ЦВЕТА Отстраняване на цветовете: Традиционните продукти за отстраняване на цвета се основават или на оксидативен процес (избелване / перхидрол), или на процес на редукция, който създава формалдехид - вредно за косата и........
17/11/2017
Направете необикновен подарък

Направете необикновен подарък

Изненадайте Вашите любими хора, близки, приятели или колеги с нестандартен подарък!
01/05/2017

В забързаното си ежедневие, във всекидневните ни ангажименти, във вечния недостиг на време често забравяме, че сме хора, а не машини.
Ние, от салон за красота "Мария Георгиева", проявяваме нужното разбиране към динамичния живот на нашите клиенти като им предлагаме сезонни, месечни, дори и седмични специални оферти за тяхното добро и ведро настроение.
Строго се съобразяваме с настоящия сезон, както и с нуждите на всеки един клиент, изготвяме атрактивни оферти, спрямо сезона и модните тенденции.
За нас е удоволствие да помислим за вас и вашите приятели.
Тук можете да следите специалните ни оферти и да ангажирате своя час за всяка ваша крещяща нужда, за да сте отново в безупречна форма и перфектен външен вид.

Позната ли ви е фразата: "КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА?".

Именно, защото вярваме в тази фраза, ние, от салон "Мария Георгиева", с радост и позитивизъм, ще ви дадем възможността да виждате красотата на света всяка сутрин пред огледалото.

 

www.copyprot.com
нагоре сподели +