покажи

Блог

  / 2016 /
Интелигентното решение за по здрава коса Keratin Complex

Интелигентното решение за по здрава коса Keratin Complex

Keratin Complex Интелигентното решение за по здрава коса. Усъвършенствана технология, която подготвя косата за максимално усвояване и възстановяване на химически увредени коси. Представяме ви Най новият начин с иновативна формула и анти-фриз ефект Кератин, който е обогатен с витамини. Кератиновият протеин се свързва с влагата в косата и по.......
02/12/2016
Колко важен е кератина

Колко важен е кератина

Кератинът е основен протеин, открит в организмите на бозайниците. Обикновено се намира в космите, вълната, рогата и ноктите. Тъй като терапията, която се прави в повечето салоните е известна като терапия за
03/12/2016
Анатомия на ноктите

Анатомия на ноктите

Ноктите, както и космите, мастните и потните жлези, са кожни придатъци с епителен произход. Ноктите са в близка анатомична връзка с фалангите, които от своя страна определят формата и извивката на нокътя. Дермата на нокътния апарат представлява..............
03/12/2016
Структура на кожата

Структура на кожата

Хидролипиден слой Жлезите в кожата продуцират непрекъснато съставки, които се смесват на повърхността на кожата, за да
03/12/2016

Да създадеш блог и да запознаеш обществото с твоите интереси, познанията ти в тях от дългогодишният ти опит, е избор на лична необходимост.
Често форумите вече не ни удовлетворяват с нужната ни информация към конкретни теми, които ни вълнуват. В немалко случаи написаното там бързо остава назад и бива изместено от множество други теми, които ни губят времето и изместват зададените въпроси.
Именно поради тези причини блогът ще ви предложи място, както за вас, така и за ваш познат, и за разлика от един форум, в който често коментират непрофесионалисти, тук вие ще получите конкретната информация за вашият въпрос като можете и да ни зададете такива, които не намирате в поставените теми.

Полезното е, че всяка споделена информация тук остава винаги, на една ръка разстояние и достъпна за всеки, поискал да се запознае с една вълнуваща и жива професия, каквато е фризьорството.
Въвеждайки ви в света на красотата и хигиенните навици, отделям от свободното си време. Понякога доста голяма част от него отива за подготовка, снимки, обработка, изписване на текста, "отлежаване", докато съм сигурна, че съм казала и показала точно каквото искам, и то по един достъпен, интересен и полезен за читателите си начин.

Целият този процес ми носи и обогатяване на собствената ми душа, удовлетвореност за приятно прекараните моменти, нови запознанства с различни хора и разнородни въпроси, случаи и вълнения.

Да водиш блог и да изказваш мнението си пред обществото е огромна отговорност.

Един път написана и публикувана, една тема за даден продукт или процедура остава тук и ще бъде четена отново и отново, независимо колко време минава. Често актуализирам написаното при нови впечатления, за да остане то съвременно, обективно и изчерпателно. Целта ми е да бъда максимално непредубедена и откровена в публикациите си, да дам правилната информация на всеки, потърсил услугите ми или тези на екипа, с който работя, и да не подведа никого. Старая се да бъда повече полезна, отколкото да навредя някому и да затворя очи. Удовлетворение ми носи резултата от постигнатото, а не толкова финансовото заплащане. За парите смятам, че са средство за оцеляване, но не и награда за отношението ти към човека отсреща.
Комуникацията с различни хора, погледа ни към различната гледна точка на събеседника в настоящият момент е повече удоволствие, отколкото натоварване.
Всяка позитивност и отзив носи удовлетворение от добре свършената работа. Всяка критика дава пътища за подобряване.

"Глупави въпроси няма, има глупави отговори".

Това е и главната причина да продължавам да се образовам, четейки статии, книги, да посещавам събития, както в страната, така и в чужбина, а след това да споделя наученото с всеки, готов да чуе, усети и преживее моето вдъхновение от преживяното. Ежедневно съм в социалните мрежи и пиша, но не просто да споделя опит и впечатления, а за да бъдат те полезни, интересни и приятни, както на колегите ми, така и на останалите читатели, попаднали в моето кътче за красота.

Това, в което най силно вярвам, е отношенията между хората и създадените приятелства. Често определям моите клиенти като моята визитна картичка, с която се представям пред света. Чрез тях показвам коя съм аз и отношението ми към живота.

ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА ИЗПЪКВАТ НА ФОНА НА ТЪЛПАТА СЪС СВОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТА, НАЧИНА СИ НА ДЕЙСТВИЕ, НАСТОЙЧИВОСТТА И СТРАСТТА, КОЯТО ВЛАГАТ ВЪВ ВСИЧКО. ТОВА СА КАЧЕСТВАТА, ОТЛИЧАВАЩИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ НЕУДАЧНИЦИТЕ!

Надявам се, че информацията, която ще споделя с вас, ще ви е интересна, полезна и градивна. Ще ви запозная с основните правила за поддържането на красив външен вид, здрава и лъскава коса, сияйна и мека кожа, както и със спецификата на това ЗАЩО е важно да обръщаме специално внимание на ръцете и ходилата.

Приветствам ви с Добре дошли!
Моят красив свят ви очаква!
С пожелание за приятни минути в публикациите на блога!
Винаги ваша

replica watches shop www.coastoptic.com

®Мария Георгиева Art Director


 

 

нагоре сподели +