покажи

Блог

  / 2015 /
Какво е OLAPLEX, как и за какво се използва?

Какво е OLAPLEX, как и за какво се използва?

Олаплекс не съдържа силикони, сулфати, фталати, ДЕА, алдехиди и никога не е тествана върху животни. Олаплекс възстановява разрушените дисулфидни връзки в.......
01/07/2015

Да създадеш блог и да запознаеш обществото с твоите интереси, познанията ти в тях от дългогодишният ти опит, е избор на лична необходимост.
Често форумите вече не ни удовлетворяват с нужната ни информация към конкретни теми, които ни вълнуват. В немалко случаи написаното там бързо остава назад и бива изместено от множество други теми, които ни губят времето и изместват зададените въпроси.
Именно поради тези причини блогът ще ви предложи място, както за вас, така и за ваш познат, и за разлика от един форум, в който често коментират непрофесионалисти, тук вие ще получите конкретната информация за вашият въпрос като можете и да ни зададете такива, които не намирате в поставените теми.

Полезното е, че всяка споделена информация тук остава винаги, на една ръка разстояние и достъпна за всеки, поискал да се запознае с една вълнуваща и жива професия, каквато е фризьорството.
Въвеждайки ви в света на красотата и хигиенните навици, отделям от свободното си време. Понякога доста голяма част от него отива за подготовка, снимки, обработка, изписване на текста, "отлежаване", докато съм сигурна, че съм казала и показала точно каквото искам, и то по един достъпен, интересен и полезен за читателите си начин.

Целият този процес ми носи и обогатяване на собствената ми душа, удовлетвореност за приятно прекараните моменти, нови запознанства с различни хора и разнородни въпроси, случаи и вълнения.

Да водиш блог и да изказваш мнението си пред обществото е огромна отговорност.

Един път написана и публикувана, една тема за даден продукт или процедура остава тук и ще бъде четена отново и отново, независимо колко време минава. Често актуализирам написаното при нови впечатления, за да остане то съвременно, обективно и изчерпателно. Целта ми е да бъда максимално непредубедена и откровена в публикациите си, да дам правилната информация на всеки, потърсил услугите ми или тези на екипа, с който работя, и да не подведа никого. Старая се да бъда повече полезна, отколкото да навредя някому и да затворя очи. Удовлетворение ми носи резултата от постигнатото, а не толкова финансовото заплащане. За парите смятам, че са средство за оцеляване, но не и награда за отношението ти към човека отсреща.
Комуникацията с различни хора, погледа ни към различната гледна точка на събеседника в настоящият момент е повече удоволствие, отколкото натоварване.
Всяка позитивност и отзив носи удовлетворение от добре свършената работа. Всяка критика дава пътища за подобряване.

"Глупави въпроси няма, има глупави отговори".

Това е и главната причина да продължавам да се образовам, четейки статии, книги, да посещавам събития, както в страната, така и в чужбина, а след това да споделя наученото с всеки, готов да чуе, усети и преживее моето вдъхновение от преживяното. Ежедневно съм в социалните мрежи и пиша, но не просто да споделя опит и впечатления, а за да бъдат те полезни, интересни и приятни, както на колегите ми, така и на останалите читатели, попаднали в моето кътче за красота.

Това, в което най силно вярвам, е отношенията между хората и създадените приятелства. Често определям моите клиенти като моята визитна картичка, с която се представям пред света. Чрез тях показвам коя съм аз и отношението ми към живота.

ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА ИЗПЪКВАТ НА ФОНА НА ТЪЛПАТА СЪС СВОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТА, НАЧИНА СИ НА ДЕЙСТВИЕ, НАСТОЙЧИВОСТТА И СТРАСТТА, КОЯТО ВЛАГАТ ВЪВ ВСИЧКО. ТОВА СА КАЧЕСТВАТА, ОТЛИЧАВАЩИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ НЕУДАЧНИЦИТЕ!

Надявам се, че информацията, която ще споделя с вас, ще ви е интересна, полезна и градивна. Ще ви запозная с основните правила за поддържането на красив външен вид, здрава и лъскава коса, сияйна и мека кожа, както и със спецификата на това ЗАЩО е важно да обръщаме специално внимание на ръцете и ходилата.

Приветствам ви с Добре дошли!
Моят красив свят ви очаква!
С пожелание за приятни минути в публикациите на блога!
Винаги ваша

replica watches shop www.coastoptic.com

®Мария Георгиева Art Director


 

 

нагоре сподели +